Изображение google.com/mapsСтанаха задръствания на Ламанша. Стачка на британската гранична полиция принуди пътниците

...
Изображение google.com/mapsСтанаха задръствания на Ламанша. Стачка на британската гранична полиция принуди пътниците
Коментари Харесай

Ламаншът се задръсти заради стачка на граничари

Изображение google.com/maps

Станаха тапи на Ламанша. 

Стачка на английската гранична полиция принуди пасажерите да чакат няколко часа на граничните пунктове на брега Ламанша, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Семейства, завръщащи се от зимна почивка и учебни групи, връщащи се от екскурзии, са пристигнали назад във Англия доста по-късно от плануваното, защото доста от тях пропуснали резервираната фериботна връзка, заяви нощес телевизионният канал " Скай нюз ". На моменти на някои рейсове с пасажери се е налагало да чакат повече от шест часа на френското пристанище Кале.

През последните седмици във Англия се организират едни от най-масовите стачки от десетилетие насам в редица браншове, като измежду засегнатите институции и услуги са учебни заведения, университети, публичен превоз, лечебни заведения и служби за незабавна помощ.

Причината за забавянията по английските граници беше стачка, проведена от членове на Обществените и комерсиалните служби в страната. Представителството на служащите изрази страдание за последствията за пътуващите, само че акцентира, че виновността е на държавното управление, защото неговото предложение за 2% по-високо възнаграждение е недопустимо.

В Дувър от английска страна също имаше тапи, само че те бяха доста по-кратки. Причината не е била стачката, а натовареният трафик, съобщи английското министерството на вътрешните работи.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР